Kozijnen

Kozijnen

Kozijnen zijn erg bepalend voor de uitstraling van uw woning of appartement, daarom is het belangrijk dat de kwaliteit van uw kozijnen uitstekend is. Hierdoor verhoogt u de waarde van uw woning.
Kozijnen Centrum Noord levert en monteert voor u de best geselecteerde kozijnen in kunststof, hout of aluminium indien gewenst op maat, in de uitvoering en kleur die u wenst waaronder de kwaliteitskozijnen van het merk Finstral.

Kunststof Kozijn / Deur

Onze waardevaste kunststof kozijnen en deuren voldoen aan uw wensen op gebied van functie, uitvoering en design. Daarbij verbetert de zeer goede warmte-isolatie uw wooncomfort, en draagt bij aan de duurzaamheid van uw woning.

De goede prijs-kwaliteit-verhouding van ons veelzijdige kunststof assortiment zal u net als het moderne bedieningscomfort en het geringe onderhoud overtuigen. Met onze exclusieve gesatineerde en structuur oppervlakken zien uw kozijnen er niet alleen goed uit, maar voelen ook goed aan.

Wij adviseren u graag!

Aluminium Kozijn

Elegante kozijnen voor bijzondere eisen

Aluminium is een bouwmateriaal met bijna onbegrensde mogelijkheden. Kozijnen Centrum Noord levert u een innovatieve kozijnsysteem met de beste eigenschappen van twee bewezen materialen. Het waterbestendige en esthetische aluminium aan de buiten-en binnenzijde is niet alleen bijzonder onderhoudsarm, maar geeft u ook vele mogelijkheden in de uit te voeren kleuren. De hoogwaardige kunststofprofielen in de kern, garanderen u uitzonderlijke warmte-isolatie en hoge dichtheid. Zo bespaart u fors op de onderhoudskosten van uw woning.

Wij adviseren u graag!

Houten Kozijn

Hout is een natuurlijk materiaal met een warme en authentieke uitstraling. Als u voor houten kozijnen kiest krijgt uw huis daardoor een warme uitstraling. Door het natuurlijke houtnerfpatroon in het houten kozijn heeft u altijd een uniek product.

U kunt uw houten kozijnen eenvoudig een andere kleur geven. Houten kozijnen zijn namelijk overschilderbaar. Dit is een pluspunt vergeleken met kunststof kozijnen, waar de kleur moeilijker van te veranderen is. Daarbij beschermt verf uw houten kozijnen tegen vocht. Met een schilderbeurt geeft u uw houten kozijnen dus een verzorgde uitstraling en verlengt u de levensduur.

Wij adviseren u graag!

Schuifpuien

Met een schuifpui haal je het buitengevel naar binnen, en creëer je een verbinding tussen huis en tuin.

Een kleine woonkamer kan door het toepassen van een schuifpui of openslaande deuren ruimer aanvoelen, en hierdoor krijgt u meer licht in uw woonkamer / keuken.
Meer licht is vooral in lange woonkamers erg welkom, zeker in de donkere maanden.