KCN Bouwservice

Onderhoud

Hoe goed en duurzaam een woning ook gerealiseerd wordt, onderhoud blijft altijd nodig. Het onderhoud aan uw huis is essentieel voor het behoud van de waarde van uw huis.

KCN Bouwservice heeft veel ervaring en vakkennis op het gebied van regulier onderhoud, groot onderhoud en achterstallig onderhoud. Wij zorgen ervoor dat alle werkzaamheden van hoogwaardige kwaliteit zijn en zullen altijd een goede service nastreven.

Renovatie

Renoveren is het herstellen en waar nodig gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand, waardoor u weer kunt wonen in dit pand naar de huidige maatstaven en normen. Renovatieprojecten vragen om een bijzondere aanpak. KCN bouwservice gaat daarbij altijd uit van de oorspronkelijke materialen en details die de authentieke uitstraling van een pand bepalen. Met oog voor detail en met liefde voor de originele staat van het pand voeren wij onze renovatiewerkzaamheden uit.

Verbouw

Wanneer u in uw woning graag wat extra woonruimte en comfort wilt hebben of bijvoorbeeld een bepaalde ruimte een andere functie wilt geven dan is er vaak een scala aan mogelijkheden.

KCN Bouwservice adviseert u graag vrijblijvend over de specifieke mogelijkheden bij:

  • Interne verbouwingen
  • Externe verbouwingen

U kunt van ons een vernieuwend advies, een inzichtelijke offerte ( alle materialen en te verrichten werkzaamheden zijn helder omschreven) en een eerlijk ambachtelijk resultaat verwachten.

Bouwkundig Advies

  • aankoopadvies
  • verkoopadvies
  • meeloop inspecties
  • deel- inspecties
  • kostenraming

Bovenstaande adviezen en inspecties worden uitgevoerd door ervaren bouwkundigen. Het uitgebreide bouwtechnisch onderzoek is sterk aan te bevelen bij aankoop en verkoop van een woning. Het onderzoek omvat een volledige inspectie van dak tot in de kruipruimte.

Vervolgens ontvangt u als klant, indien gevraagd, het bij de toetsing horende bouwkundige rapport welke voor u als klant duidelijk inzichtelijk en voorzien van de nodige foto’s wordt aangeleverd.

Aangepast wonen

Senioren en mensen met een beperking willen langer thuis blijven wonen. Dankzij bouwkundige aanpassingen kunnen we comfortabel in ons eigen huis blijven wonen. Denk aan extra ruimte en houvast, aanpassingen in de badkamer en keuken, een slaapkamer beneden of u woning rolstoeltoegankelijk maken.

KCN bouwservice denkt met u mee over de aanpassingen die afgestemd zijn op uw persoonlijke wensen en behoeftes.