Diensten

Kozijnen

Kozijnen zijn erg bepalend voor de uitstraling van uw woning of appartement, daarom is het belangrijk dat de kwaliteit van u kozijnen tiptop in orde zijn. Tegelijkertijd verhoogt u zo de waarde van uw huis!

Kozijnen Centrum Noord levert en monteert voor u de best geselecteerde kozijnen in kunststof, hout of aluminium exact op maat, in die uitvoering en kleur die u wenst, waaronder de kwaliteitskozijnen van het merk Finstral.

Deuren

Een voordeur geeft een eerste indruk van mensen die er achter wonen of werken. Ze moeten passen in de tijdsgeest, betrouwbaar zijn in functioneren en beschermen tegen weersinvloeden en ongenode gasten. Een goed gekozen binnendeur kan wonderen doen voor de sfeer en stijl van het interieur. Laat je inspireren door het brede assortiment binnen en buitendeuren van Kozijnen Centrum Noord.

Dakkapellen

Een dakkapel wordt geplaatst om meer ruimte te creëren in een kamer en meer licht binnen te krijgen van buiten. Zo kan bijvoorbeeld een kleine en donkere ruimte veranderen in een grotere en lichtere kamer, dat comfortabel genoeg is om in te leven en te werken. Een dakkapel vergroot de beloopbare ruimte met als gevolg dat de verkoopwaarde van uw huis stijgt. Uw huis kan bovendien door het plaatsen van een dakkapel positief opvallen voor potentiële huizenkopers.

Schuifpuien

Met een schuifpui haal je buiten naar binnen en creëer je vaak een stukje meerwaarde. Steeds mensen vinden deze verbinding tussen huis en tuin belangrijk. Een kleine woonkamer kan door het toepassen van een schuifpui of openslaande deuren ruimer aanvoelen en daarnaast wordt het glasoppervlakte groter. Meer licht is vooral in lange woonkamers erg welkom, zeker in de donkere maanden!

Gevelbekleding

Gevelbekleding is er in verschillende kwaliteiten. Het belangrijkste voor gevelbekleding is het materiaal van de gevelbekleding. Dit bepaalt in grote mate de levensduur en de mate van onderhoud. Daarna is het belangrijk om een geschikt model te kiezen dat past bij uw woning. Kozijnen Centrum Noord levert en plaatst een breed assortiment aan gevelbekleding. Hierdoor is er voor elk project of woning wel een materiaal gevelbekleding beschikbaar.