Deuren

Deuren

De style van de deur geeft een eerste indruk van mensen die achter de deur wonen of werken. Ze moeten passen in de tijdsgeest, betrouwbaar zijn, en functioneren en beschermen tegen weersinvloeden en ongenodigde gasten.
Een goed gekozen deur kan wonderen doen voor de sfeer en stijl van het interieur en uw woning.
Laat je inspireren door het brede assortiment binnen en buitendeuren van Kozijnen Centrum Noord.

Binnendeuren

Deuren zijn een belangrijke sfeermaker voor u woning. Binnendeuren worden steeds meer gezien als meubelstuk en vormen een onderdeel van het interieur. Vormgeving en kleur moeten aansluiten bij de uitstraling die u in uw woning wilt geven. Kozijnen Centrum Noord biedt u daarom een groot aantal modellen en uitvoeringen verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Van klassiek tot modern, van retro tot landelijk. Vanzelfsprekend geven wij u een persoonlijk advies.

Buitendeuren

De entreepartij geldt als visitekaartje voor uw woning en is in de geschiedenis van de bouw altijd al van grote waarde geweest. Daarom bieden onze huisdeuren niet alleen grote veiligheid en goede isolatiewaarden, maar passen ook naadloos bij de stijl en design van uw gebouw, zodat de gevel een harmonieus geheel vormt. Naast de klassiek, retro en de landelijke deur mag een moderne voordeur niet ontbreken in de collectie. Kies voor u eigen stijl. Vanzelfsprekend geven wij u een persoonlijk advies.

Tuin- en terrasdeuren

Tuin- en terrasdeuren vormen de verbinding tussen de woonkamer en de tuin of het terras. De vorm van de deur(en) bepaalt de hoeveelheid licht die binnenkomt en het uitzicht naar buiten. En hoewel velen de deuren zien als buitendeuren, zijn ze wel degelijk onderdeel van het interieur.
Kortom: de keuze van zo’n deur is wel iets om even stil bij te staan. Bijvoorbeeld: biedt de deur uitzicht op een mooie tuin of terras, kies dan voor een lage raamlijn. En niets is fijner als u met mooi weer de deuren naar buiten kunt openen. Gelukkig biedt Kozijnen Centrum Noord vele mogelijkheden. De keuze is aan u! Vanzelfsprekend geven wij u een persoonlijk advies.

Garagedeuren

Passend bij uw persoonlijke bouwstijl: kantel- of sectionaaldeuren van staal of hout. Voor iedere inbouwsituatie een passende en optisch meest aantrekkelijke montageoplossing. Een garagedeur exact naar u wensen. Vanzelfsprekend geven wij u een persoonlijk advies.